Samarbeten

fastilium-valeo

SAMARBETEN I KORTHET

Fastilium kommer att ingå ett strategiskt samarbete med Valeo Groupe där Fastilium får nyttja Valeos varumärke, operativa expertis och plattform för fastighetsutveckling, byggnation och förvaltning.
Samarbetet möjliggör en vertikalt integrerade plattform där Valeo ansvarar för fastighetsutveckling, byggnationsledning och teknisk förvaltning, vilket innebär begränsade behov av en egen teknisk förvaltningsorganisation och bidrar till att Fastilium kan fokusera på förvärv och kapitalförvaltning.

VISION

Förhöja studieupplevelsen vid högre lärosäten genom att erbjuda toppmoderna boenden som ger en känsla av gemenskap, trygghet och kvalitet.
Vara en erkänd innovatörer för studentboende.
Vara det ledande globala varumärket för studentboende inom fem år.

GRUNDARNA AV VALEO GROUPE

TED W. ROLLINS

Grundare och Styrelseledamot

Medgrundare av Valeo Groupe samt tidigare ordförande och VD för Campus Crest Group. Tidigare ledamot i Governance Committee för Fortegra Financial och styrelseledamot i Environmental Defence Fund

MUAYAD DABBAS

Grundare och Styrelseledamot

Medgrundare av Valeo Groupe samt grundare och ordförande i Magenta, ett företag med fokus på fastighetsinvesteringar.

Valeos ledningsgrupp


MARK JAGGER

VD

​​VD och Managing Partner för Valeo Management. Tidigare ledande befattningar inom globala fastigheter för Regus och Jones Lang LaSalle Östeuropa samt grundare av Mersten och Trust Estates, ett fastighetsbolag baserat i Storbritannien.

BRIAN SHARPE

EVP - Cheif Construction and Facilities Officer

CFCO för Valeo Management Limited och CFCO för Fastilium Property Group. Tidigare ledande befattningar inom Campus Crest Group, på BBL Medical Facilities och seniorboendebolaget Senior Life Choice.

MICHAEL ROLLINS

EVP - Investor and Community Relations

Partner i TXG Capital LLC och President för Rollins Jamaica, ett fastighetsbolag. Styrelseledamot i Syracuse University Board of Visitors. Tidigare erfarenhet från private banking och wealth management på bl.a. Credit Suisse, Morgan Stanley och Bear Stearns.