News

Fastiliums styrelse och ledning tillför 6 MSEK

 • Fastiliums styrelse och ledning tillför 6 MSEK

  Fastiliums styrelse, ledning och närstående har beslutat att tillföra 6 MSEK i kapital till bolaget.

  ”Beslutet att förlänga teckningstiden till 30 juni är ett direkt resultat av ökad efterfrågan från såväl insiders och befintliga aktieägare som externa investerare. Det är glädjande att kunna meddela att styrelsen, ledning och närstående har tillfört 6 MSEK i kapital till bolaget. Vi fortsätter också målmedvetet arbetet med nya projekt i Sverige, Danmark och Finland, och planerar att kunna offentliggöra detaljer kring dessa projekt i slutet av sommaren. För att kunna ta ytterligare initiativ avser Fastilium att avsluta ett garantiåtagande för resterande del av företrädesemissionen inom kort. Vi är tacksamma för investerarnas stöd och förtroende och vi ser fram emot en fortsatt resa tillsammans. Vår vision är att bygga en portfölj av ändamålsenliga och attraktiva studentboenden i Europa med initialt fokus på Norden och Storbritannien samt på Irland”, kommenterar Michael Rollins, VD.

   

  Pressmeddelandet i PDF: Fastiliums styrelse och ledning tillför 6 MSEK

  För ytterligare information kontakta:

  Niklas Personne, CFO, mobil +46-76-3945166 Michael Rollins, CEO, mobil + 1 302 893-0413

  —————————————————————————————————————————

  Om Fastilium Property Group AB

  Fastilium Property Group AB är ett fastighetsbolag med fokus på studentbostäder i Norden och Storbritannien samt på Irland. Fastilium verkar utifrån en beprövad, skalbar och lönsam plattform, som bygger på omfattande erfarenhet av fastighetsbranschen och studentbostäder i styrelse och ledning. Fastiliums huvudkontor ligger i Stockholm.

  Comments are closed.