News

Ny CFO i Fastilium Property Group AB

 • Ny CFO i Fastilium Property Group AB

  Fastilium har utsett Per-Erik Tunroth till ny CFO för Fastilium Property Group AB. Per-Erik Tunroth har tidigare varit CFO på bland annat Advokatfirman Delphi.

  Per-Erik Tunroth efterträder Niklas Personne som lämnar bolaget för att ägna sig åt ett annat uppdrag. Per-Erik Tunroth tillträder sin tjänst omgående och kommer rapportera till Michael Rollins, VD.

  ”Fastilium är ett nytänkande företag på en spännande marknad. Rollen som CFO på Fastilium ger mig möjligheten att upptäcka en ny marknad och arbeta framåtsträvande i ett bolag med stora tillväxtambitioner”, säger Per-Erik Tunroth.

  ”Vi är mycket glada över att välkomna Per-Erik Tunroth som ny CFO till Fastilium. Han har bred tidigare erfarenhet som CFO och vi är övertygade om att kommer bidra med kunskap som tar bolaget i rätt riktning på våra marknader i Norden, Storbritannien samt på Irland”, säger Michael Rollins, VD.

  Per-Erik Tunroth kommer senast från Nordea där han var Head of Financial Control. Tidigare erfarenheter inkluderar även flera CFO-uppdrag på bland andra Allianceplus AB, PayEx Holding AB och Advokatfirman Delphi.

  160818 Pressmeddelande ny CFO

  För ytterligare information kontakta:
  Michael Rollins, VD, mobil + 46 735 145 040

  Per-Erik Tunroth, CFO, mobil + 46 735 145 041

  E-mail: info@fastilium.se

   

  Om Fastilium Property Group AB

  Fastilium Property Group AB är ett fastighetsbolag med fokus på studentbostäder i Norden och Storbritannien samt på Irland. Fastilium verkar utifrån en beprövad, skalbar och lönsam plattform, som bygger på omfattande erfarenhet av fastighetsbranschen och studentbostäder i styrelse och ledning. Fastiliums huvudkontor ligger i Stockholm.  www.fastilium.se

  Leave a comment

  Required fields are marked *